Člani KMN Izvir so v skupini A odigrali že tri tekme, ki pa se niso končale najbolj prijetno, vse tri so namreč izgubili. Sezono so otvorili s tekmo proti Vaneči, ki se je končala z rezultatom 1:5 za vanečo, drugo tekmo so proti Puževcem izgubili z 3:0, tretjo tekmo v letošnji sezoni pa so odigrali proti Brezi z rezultatom 1:2 za Brezo. Zadnja tekma je bila za gledalce dokaj zanimiva, saj so se naši kar dobro odrezali, glede na to, da je v prejšnji sezoni Breza osvojila 1. mesto. Z malo sreče bi lahko celo zmagali! Upajmo, da se bodo rezultati izboljšali na naslednjih tekmah in sicer že to soboto, ob 19:30 uri, na domačem igrišču proti Vidoncem. Sezona se je šele začela, zato se ne jezimo ob slabših rezultatih naše ekipe, saj kot pravi pregovor "po dežju vedno posije sonce".

Naše pionirje pa lahko pohvalimo, kajti odigrali so že dve tekmi in obe tudi zmagali: prvo proti Prosečki vasi z rezultatom 1:5 in drugo proti Strukovcem z rezultatom 8:0. Čestitamo naši najmlajši ekipi in jim želimo tako dobre reztultate še naprej, spet se bodo namreč morali izkazati na naslednji tekmi, ki bo že v soboto, ob 18:30, na domačem igrišču, proti Vidoncem.

V letošnji sezoni je prvič nastala tudi veteranska ekipa KMN Izvir, ki igra v puconski občinski ligi, kjer polek naše, igrajo še tri veteranske ekipe. Veterani KMN Izvir imajo za sabo komaj eno tekmo, ki so jo odigrali proti Prosečki vasi in jo žal izgubili s 2:3. Tudi njim želimo srečo na naslednji tekmi, ki bo v petek, ob 19:30 v Puževcih in tudi na ostalih še prihajajočih tekmah!