Članska ekipa KMN Izvir je nazadnje odigrala zelo pomebno tekmo proti Poznanovcem! To srečanje je eno izmed tistih, ki bodo odločila če se bo ekipa obdržala v skupini A, ali pa jo bo morala zapustiti. Naši igralci so se dobro odrezali in zmagali z 0:1. Pomemeben spopad jih čaka tudi to soboto proti ekipi iz Lemerja, saj so ti na lestvici na predzadnjem mestu, z samo eno točko vodstva pred našimi fanti. Tekma se bo odvijala ob 21. uri, na domačem igrišču. 
Spomladanski del sezone so v petek pričeli tudi veterani. Najprej so se pomerili z ekipo iz Prosečke vasi, ter izgubili z 5:0. Na lestvici se nahajajo trenutno na tretjem mestu z 6 točkami, ta petek pa jih že čaka nova naloga - na domačem igrišču se bodo ob 21 uri pomerili s Puževci.
Odlično so pričeli tudi pionirji, ki so odigrali že dve tekmi, proti Triglavu in Bodoncem. Obe so zmagali - prvo z rezultatom 7:1, drugo pa s 4:6. Naslednje srečanje jih čaka z ekipo Vadarec, to soboto ob 20:00, na domačem igrišču. Naši pionirji si zaslužijo vsekakor iskrene čestitke, saj so na lestvici na odličnem prvem mestu, s 24-imi točkami. Z samo tremi točkami zaostanka, jim sledi ekipa iz Strukovcev.