Preteklo soboto je članska ekipa KMN Izvir odigrala tekmo proti Lemerju, ki jo je zmagala s 4:0. Sedaj lahko naša ekipa vsekakor lažje zadiha, saj se je z 19-imi točkami na lestvici povzpela na 9. mesto (izmed dvanajstih ekip). S tem ima pred zadnjo ekipo kar 8 točk prednosti, vendar pa jih že to soboto, ob 21:00, čaka tekma proti ekipi Šalamencev, na igrišču v Šalamencih. Spomnimo, da naša ekipa Šalamencev ni premagala že kar nekaj sezon - upajmo da se ta "tradicija" v soboto prekine!
Tudi Pionirji so se odlično izkazali, saj so na srečanju z Vadarci gledalcem postregli s kar 20 goli, ekipa Vadarec pa je mrežo našega moštva zatresla le enkrat! Na lestvici so tako še vedno na odličnem prvem mestu. Že  to soboto, ob 20 uri, jih čaka srečanje z ekipo iz Strukovcev, ki je trenutno na 2. mestu, s 6-imi točkami zaostanka za našo ekipo.
Veteranom je šlo malo slabše, saj so že drugič v spomladanskem delu sezone izgubili tekmo in sicer proti Puževcem, z rezultatom 0:5. Naslednja tekma jih čaka v petek, ob 21:00, proti Strukovcem. Strukovci se trenutno nahajo na 4. (zadnjem) mestu s samo eno točko, naša ekipa pa na 3. mestu, s  šestimi točkami!